Wellness Arrangementen | Hoe lang blijven mijn haarextensies mooi?
15623
post-template-default,single,single-post,postid-15623,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Hoe lang blijven mijn haarextensies mooi?

Hoe lang blijven mijn haarextensies mooi?

Twijfel je om je haar te verlengen en/of meer volume te geven met haarextensies? Dan is het goed om je wat meer in dit product te verdiepen. Het is bijvoorbeeld prettig om te weten hoe lang haarextensies ongeveer mee gaan, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je inderdaad haarextensies laat zetten. Kijk ook eens op https://www.oxyextensions.nl/ voor meer informatie over haar extensies.

De levensduur van human hair haarextensies

Als je jouw human hair haarextensies goed verzorgt, gaan deze één tot twee jaar mee. Wel is een goede verzorging erg belangrijk om deze lange levensduur te kunnen bereiken. Haarextensies krijgen namelijk niet de verzorging die jouw haar van nature krijgt. Daarom moet je zelf het een en ander doen om de haarextensies mooi te houden, bijvoorbeeld door een goede shampoo te gebruiken bij het wassen van de human hair haarextensies.

De levensduur van synthetische haarextensies

Synthetische haarextensies zijn beduidend goedkoper dan human hair haarextensies, maar ze gaan helaas ook minder lang mee. Verzorg je jouw synthetische haarextensies goed, dan heb je hier ongeveer twee tot drie maanden verschil van. Let wel goed op bij het aanschaffen van synthetische haarextensies, want er zijn ook veel extensies van slechte kwaliteit. Deze gaan logischerwijs minder lang mee dan de hoogwaardige synthetische haarextensies.

Jouw haarextensies stylen

Je kunt je haarextensies best stylen, bijvoorbeeld met een stijltang of krultang, maar dit moet je wel op de juiste manier doen. Zet de stijltang of krultang in ieder geval niet te hoog, want hitte kan zeker jouw synthetische haarextensies flink beschadigen. Ook goed om te weten: op synthetische haarextensies kun je geen haarlak spuiten. Heb je human hair haarextensies, dan kun je wel haarlak gebruiken om je haarextensies te stylen.